NU er det rigtige tidspunkt:

Behandlings og oplevelses måder

Kontakt med de afdøde

Jeg laver ikke kontakt til de afdøde, MEN jeg SKABER KONTAKT mellem klienten og DE AFDØDE, eller deres hovedsjæle, monade sjæle. Så det er DIG der møder den du søger, og her kan der så færdiggøres ???? Nogen gange er det muligt at opleve hvordan den anden oplever og måske har oplevet tingene. Bla. hvorfor I misforstod hinanden i forskellige ... Læs mere »

Beskrivelse af LYSET og de første behandlinger

Jeg har fået åbnet til LYSET fra før skabelse DU KAN BLIVE GENNEMSTRØMMET AF DET RENESTE RENE LYS ved en behandling Du risikerer at miste alt det, du plejer at gå og brokke dig over.  En del har prøvet det, med stor succes.  Læs hvad Majbritt Larsen skrev efterfølgende: Min datter, søster og jeg var på en messe, hvor Claus ... Læs mere »

Udlever du din egen sjælskærne eller andres.

Vi bliver født med en sjælskerne og nogle fysiske evner så vi kan leve. Spise, sove og skide. Ja selvfølgelig mange flere. Meningen er så at vi op gennem livet skal lære mange flere. Det er de færreste der bliver født af to forældre som har en sjælskerne, indendisk med ens egen. Derfor starter vi med at flytte vores fysiske ... Læs mere »

Indenfor eller udenfor din “livscirkel”. – DIT LIV.

Indenfor eller udenfor din “livscirkel”. – DIT LIV. Det handler om at være centreret, men det er vi jo ikke altid. Så længe du er inden for din livscirkel, kan du navigere rundt, som hvis du udsendte tre ekkolod signaler, de melder alle tilbage hvor tæt du er på muren – cirklen, derved kan du korrigere så du kommer ind ... Læs mere »

Hypnose kan bruges til

Hypnose kan bruges til Mange ting, det er blot værktøjet. Det kan åbne ind til de forskellige sindelag. Det første er den der gør og oplever tingene. Dette kan også opdeles kognetivt. Andet lag er mor far oplevelsen og komandoerne. Du må ikke. Du skal. Tredie lag er bedsteforældrene, der ved bedre, og ved at der er ting et barn ... Læs mere »

DEEKSHA er en energioverførdsel

Du sætter dig afslappet i en stol. Jeg holder hænderne i en tragt form over hovedet på dig. Åbner din modtage evne for nye tilstande i dit liv, ved at røre dig kortvarigt to steder på din pande og aktivere pandelapperne. Herefter fortsætter jeg med at holde hænderne over dit hovede. Du vil typisk kunne mærke det som at stå ... Læs mere »

Afhypnose

AFHYPNOSE. Vi er hele livet blevet påvirket og hypnotiseret af andre og deres meninger. Vi er også fyldt med dårlige oplevelser, ting der ikke er lykkedes for os, samt halve historier. Ja ofte situationer der BRAT stoppede, hvor vi kom i en slags chok tilstand. Alt dette bør renses ud, der bør laves en kraftig hoved rengøring både i de ... Læs mere »

Gennem kriser og begrænsninger

Jeg hjælper dagligt folk gennem kriser og begrænsninger, enkeltvis og i grupper. Det gøres ofte på SANSECENTER.DK i Fredericia, i Ebeltoft og i Stor København. Ofte føres folk i en meditativ trance, hvor de selv kan se ind bag sløret. Her kan gamle traumer opløses og vejen frem bliver fundet. Der er ikke det der ikke kan ændres. Energierne kommer i ... Læs mere »

Mød dit højere selv

Mød dit højere selv. Se dit liv i forhold til den du egentlig er, frem for i forhold til din rygsæk, med de sår og begrænsninger du har påtaget dig. Social arv mm. Det gør, at der er ting i dit liv der blegner og der er andre du giver energi og focus. Du vil forstå at andre ser ting ... Læs mere »

Jeg hjælper folk

Jeg hjælper folk til at finde det liv der giver dem glæde, frigør dem fra den de troede de var og viser dem vejen til den de egentlig er. Forløser de sår de har pådraget sig. Jeg fjerner de blokeringer der er. Flyskræk. Højdeskræk. Lukkede rum. Tandlæge, køreprøve, eksamen mm. Socialt forbi. Alle former for angst. Det rigtige job til ... Læs mere »