NU er det rigtige tidspunkt:

Beskrivelse af LYSET og de første behandlinger

Jeg har fået åbnet til LYSET fra før skabelse

DU KAN BLIVE GENNEMSTRØMMET

AF DET RENESTE RENE LYS ved en behandling

Du risikerer at miste alt det, du plejer at gå og brokke dig over. 

En del har prøvet det, med stor succes. 

Læs hvad Majbritt Larsen skrev efterfølgende:

Min datter, søster og jeg var på en messe, hvor Claus var. Vi blev enig om, at vi alle 3 skulle have en behandling af ham, da det lød spændende det han arbejdede med. Min datter har døjet med smerter i håndledet i et halv år, hvor hendes læge ikke kunne finde årsagen til de smerter. Claus vidste ikke, hvad min datters problem var, men efter 1 behandling af Claus, har min datter ingen smerter i den.

For ca. 7 år siden, blev min søster slået ned og brækkede hendes skulder. Hun blev opereret i skulderen og havde mange smerter i den. Hun har gået til fys og levet af smertestillende medicin, men intet tog hendes smerter. Hun fik 1 behandling af Claus og det var det bedste hun havde gjort. Allerede samme dag var smerterne væk. Begge to har ikke haft smerter siden. Jeg selv var der pga min lever, som havde været på overarbejde, jeg var træt hele tiden. 1 behandling ved Claus gjorde, at jeg fik en stor udrensning og at min energi er kommet tilbage. Kæmpe skulderklap til Claus. Vi alle 3 har fået utrolig meget ud af de behandlinger.

Hun har “slæbt” MANGE fra familien med… og Mabritt er nu oppe på en fire siders A4 roman, over det der er sket. ( Læs Claus’s behandlinger af Majbritt Larsen’s familie.)