NU er det rigtige tidspunkt:

Behandlings dagbog

Kvinden der flyttede TIL og FRA manden.

Det er jo fantastisk, når man får forløst en skjult følelse der gennem mange år og liv, har ligget og styret en persons liv og gøren. Det handler om en kvinde der har levet TIL og FRA, med en mand gennem lang tid. Ingen har kunnet se hvad der fastholdt hende, ej heller hende selv. Det måtte jo være en ... Læs mere »

Sødme og sukkersyge.

Sukkersyge er en ubalance i indtagelsen af sødme og ærlig livsglæde i personens liv. Hvad byder du dig selv. Det kan selvfølgelig også skyldes kemiske påvirkninger af personen, gifte og giftig medicin. Jo og hvis vi ser indtagelse af sukker, som en kunstig indtagelse af SØDME i livet, eller et plaster oven på plastret. Ja så hjælper det nok at ... Læs mere »

DNA blokeringer

Det er godtnok nogle voldsomme ting, jeg får lov til at arbejde med. Jeg fik den anden dag lukket op for en helt ny indfaldsvinkel på blokeringer. Det var via telefonen jeg førte en mand i en trance, hvor han blev ført ind og se, rense og åbne dele af hans DNA blokeringer. Det kan sammenlignes med at den ene ... Læs mere »

Det at lære det engelske sprog

Det at lære det engelske sprog. Vi vidste at pigen havde levet i engelsk talende lande i tidligere inkarnationer. Vi havde en plan, men den forsvandt, da hun straks efter at blive ført i trance tilstanden, mødte en vismand der spurgte, hvad hun gerne ville have hjælp til. Hun blev ført til en hule hvor der var en stor bog, som ... Læs mere »

Paradokset, Herremand, bonde og arbejds hest

Paradokset, Herremand, bonde og arbejds hest. Livet føles tungt. Den første inkarnation vi røg ned i var med et tungt seletøj, altså en arbejdshest, der ikke orkede mere, og døde med seletøjet på. Derefter kom vi ned i feste bondens liv, og den klemme han altid sad i, indtil han døde. Nu var det så herremanden, der faktisk også sad ... Læs mere »

Konstant kløen på kinden

Konstant kløen på kinden. Læger og nero experter kan intet finde, der gives en crem, der måske skulle mildne. Dog uden virkning. Hans kone var til behandling for noget andet, da jeg sagde at vi lige kunne se om vi kunne få lov til at se noget om det og hjælpe ham. Da hun faktisk var ved at blive tosset ... Læs mere »

Da vi hentede Lis´s tabte pung

Da vi hentede Lis´s tabte pung. Lis ringede fortvivlet til mig, hun havde mistet sin pung. Lis led af noget der lignede epileptiske anfald, lægerne kunne dog ikke finde nogen spor efter et anfald. Jeg sagde at det var hendes sjæl der forlod hendes krop, som derefter klappede sammen. Jeg syntes at det især skete når hendes sjæl var skuffet ... Læs mere »

Kodeordet der blev væk

Kodeordet der blev væk. En klient fik under behandlingen et kodeord hun skulle bruge for at skabe åndelig kontakt, hun sagde det så tydelig og klart så jeg troede at det var noget hun brugte i forvejen. Detsværre anede hun intet om det, da hun kom ud af trancen. Jeg sagde at det skulle hun tage roligt, for jeg kunne ... Læs mere »

Bilen der blev stjålet

Bilen der blev stjålet, samt benzin kort mm. ved besøg i huset. Jeg fører tre personer i trance samtidig. Det er en stærk og voldsom oplevelse, jeg gør dette, fordi det er tre personer der før har prøvet at blive ført i trance. Den ene er den frarøvede. De ser at det er to mænd, en høj og ret fri, ... Læs mere »

Angst, for at gå ud, og for næsten alt

Angst, for at gå ud, og for næsten alt. Kvinden kom sammen med en veninde, da hun faktisk ikke turde gå uden for en dør alene. Jeg forklarer hende rigtig meget om hvad det efterfølgende med regressions behandlingen går ud på. Samt at hun til enhver tid kan sige at hun gerne vil stoppe. Jeg fører hende i trancetilstanden. Hun ... Læs mere »