NU er det rigtige tidspunkt:

Behandlings dagbog

Fly skræk

Flyskræk hænger ofte sammen med flere andre angst former. Lukkede rum, elevator og højde skræk. Ofte hænger det sammen med hvordan et tidligere liv blev afsluttet. Det kan også skyldes oplevelser fra dette liv. Kuren er for mig enkel. Det er at blive ført tilbage for at gøre halve og sårede oplevelser og historier færdig. Ligger der flere, tager vi ... Læs mere »

Kontakt med de afdøde

Jeg laver ikke kontakt til de afdøde, MEN jeg SKABER KONTAKT mellem klienten og DE AFDØDE, eller deres hovedsjæle, monade sjæle. Så det er DIG der møder den du søger, og her kan der så færdiggøres ???? Nogen gange er det muligt at opleve hvordan den anden oplever og måske har oplevet tingene. Bla. hvorfor I misforstod hinanden i forskellige ... Læs mere »

Claus’s behandlinger af Majbritt Larsen’s familie med LYSET mm.

Horsens messe 2021: Jeg har lært, at kende Claus igennem en nær veninde. En morgen vågner jeg op og har drømt, at jeg skulle have Claus til at hjælpe mig, på det tidspunkt kendte jeg ikke Claus. Jeg havde på grund af stress fået problemer med min lever og det var gået en del ud over den, samtidig var jeg ... Læs mere »

Beskrivelse af LYSET og de første behandlinger

Jeg har fået åbnet til LYSET fra før skabelse DU KAN BLIVE GENNEMSTRØMMET AF DET RENESTE RENE LYS ved en behandling Du risikerer at miste alt det, du plejer at gå og brokke dig over.  En del har prøvet det, med stor succes.  Læs hvad Majbritt Larsen skrev efterfølgende: Min datter, søster og jeg var på en messe, hvor Claus ... Læs mere »

Kvinden der flyttede TIL og FRA manden.

Det er jo fantastisk, når man får forløst en skjult følelse der gennem mange år og liv, har ligget og styret en persons liv og gøren. Det handler om en kvinde der har levet TIL og FRA, med en mand gennem lang tid. Ingen har kunnet se hvad der fastholdt hende, ej heller hende selv. Det måtte jo være en ... Læs mere »

Sødme og sukkersyge.

Sukkersyge er en ubalance i indtagelsen af sødme og ærlig livsglæde i personens liv. Hvad byder du dig selv. Det kan selvfølgelig også skyldes kemiske påvirkninger af personen, gifte og giftig medicin. Jo og hvis vi ser indtagelse af sukker, som en kunstig indtagelse af SØDME i livet, eller et plaster oven på plastret. Ja så hjælper det nok at ... Læs mere »

DNA blokeringer

Det er godtnok nogle voldsomme ting, jeg får lov til at arbejde med. Jeg fik den anden dag lukket op for en helt ny indfaldsvinkel på blokeringer. Det var via telefonen jeg førte en mand i en trance, hvor han blev ført ind og se, rense og åbne dele af hans DNA blokeringer. Det kan sammenlignes med at den ene ... Læs mere »

Det at lære det engelske sprog

Det at lære det engelske sprog. Vi vidste at pigen havde levet i engelsk talende lande i tidligere inkarnationer. Vi havde en plan, men den forsvandt, da hun straks efter at blive ført i trance tilstanden, mødte en vismand der spurgte, hvad hun gerne ville have hjælp til. Hun blev ført til en hule hvor der var en stor bog, som ... Læs mere »

Paradokset, Herremand, bonde og arbejds hest

Paradokset, Herremand, bonde og arbejds hest. Livet føles tungt. Den første inkarnation vi røg ned i var med et tungt seletøj, altså en arbejdshest, der ikke orkede mere, og døde med seletøjet på. Derefter kom vi ned i feste bondens liv, og den klemme han altid sad i, indtil han døde. Nu var det så herremanden, der faktisk også sad ... Læs mere »

Konstant kløen på kinden

Konstant kløen på kinden. Læger og nero experter kan intet finde, der gives en crem, der måske skulle mildne. Dog uden virkning. Hans kone var til behandling for noget andet, da jeg sagde at vi lige kunne se om vi kunne få lov til at se noget om det og hjælpe ham. Da hun faktisk var ved at blive tosset ... Læs mere »