NU er det rigtige tidspunkt:

Konstant kløen på kinden

Konstant kløen på kinden.

Læger og nero experter kan intet finde, der gives en crem, der måske skulle mildne. Dog uden virkning.

Hans kone var til behandling for noget andet, da jeg sagde at vi lige kunne se om vi kunne få lov til at se noget om det og hjælpe ham. Da hun faktisk var ved at blive tosset af at se på at han havde det sådan.

Han fejlede jo egentlig intet, efter hvad lægerne kunne se.

Men de fleste af os kender godt til at kunne mærke andres følelser. Dette her var blot meget voldsommere, og samtidig konstant at få at vide at der ikke er noget.

Det blev som en besættelse.

Der dukker pludseligt i konens trance et billede op af en anden person som hvis krop er død og igang med at gå i forrødnelse, og blive ædt af mider, myrer og andet kravl. Det er ikke i Danmark.

Jo hans hovedsjæl har en samtidig eksisterende person som var død fornylig, og hvis krop var ved at blive ædt op af mider inde under huden. Så tror da pokker at det klør på kinderne, uden at der kan gøres noget. Jeg hidkaldte mestrene og andre åndelige hjælpere, de gik straks igang med at heale sjælen af den afdøde, som herefter blev hjulpet op – hjem. Ja og vupti var problemet væk, og har ikke vist sig senere.

Jeg mødte tilfældigt manden to uger efter i Kvikly i Middelfart. Jeg tænkte at nu siger jeg ikke noget, men trækker snakken så jeg ved selvsyn kunne kontrollere resultatet. Der stødte en anden kvinde til som han kendte, så snakken blev over en halv time. Uden at han kløede sig. Dagen efter ringede jeg til hans kone og ønskede glædelig jul, hvor jeg så nævnte at jeg dagen før mødte manden, uden at han havde kløet sig. Hun siger så, jamen det er væk.

Jeg har da verdens bedste job. Og så er der ikke to behandlinger der er ens.

Bestil en tid på 40117573