NU er det rigtige tidspunkt:

Holdninger

Indenfor eller udenfor din “livscirkel”. – DIT LIV.

Indenfor eller udenfor din “livscirkel”. – DIT LIV. Det handler om at være centreret, men det er vi jo ikke altid. Så længe du er inden for din livscirkel, kan du navigere rundt, som hvis du udsendte tre ekkolod signaler, de melder alle tilbage hvor tæt du er på muren – cirklen, derved kan du korrigere så du kommer ind ... Læs mere »

Når overgivelsen er nået

Når overgivelsen er nået er spillet slut. Eller også er det først der det begynder. For den der kan se. Prøv at tænk på en hest der bliver redet til. Læs mere »

At være i nu, hvor jeg er lige nu

At være i nu, hvor jeg er lige nu. Det er rigtig tit, at jeg er flere andre steder. Der hvor jeg MÅSKE er på vej hen, og der hvor jeg har været. Eller ude i hvor andre er. Det er dagens og tidens, ja nuets emne lige nu. Det være krop, tanke og følelse. Kalde en tanke for en ... Læs mere »

Min enkle opfattelse

Min enkle opfattelse Livet er delt ind i en række rolle modeller arke typer modeller. Vi skal igennem alle, og forstå alt i dem. Dog ikke ved en gennemgang. Det bliver delt op i liv efter liv og samtidig kommer vi alle energiaspekterne igennem i hvert liv. Dette forklarer hvorfor vi lige nettop har det arbejde vi har. Her får ... Læs mere »

Ægte lyst

Det er virkeligt vigtigt at vi bliver bevidst og erkender, om vores handlinger er styret af angsten for at vi ikke har nok. Evt. Penge. Eller om det er den ægte lyst, der styrer os i vores handling. Tænk hvis rigtig mange brændte for det de laver. Så vil mennesket vågne. Hvor er det rystende at få øje på og ... Læs mere »

Det ydre er en REFLEKTION af det indre

Det ydre er en REFLEKTION af det indre. Det kan ikke andet. Og det er det hele. Det kan ikke lade sig gøre, kun at være noget af det. Men det kommer i lag som når man skralder et løg. Tiden står stille hele tiden. Det er kun dig der lader dig forvire, så du skifter mellem fortid og fremtid. ... Læs mere »

Matrix filmene og Gladiatoren

Matrix filmene og Gladiatoren. Jeg har tænkt meget på det, som at være en slags verdens frelser. Men som jeg siger, at det er vores alles historie. Den dag vi dør er vi færdig med vores skygge kamp. Om det så har indflydelse på andre, afhænger nok af hvor på stigen vi står. Men det bliver ” Den uendelige historie ... Læs mere »