NU er det rigtige tidspunkt:

Indenfor eller udenfor din “livscirkel”. – DIT LIV.

Indenfor eller udenfor din “livscirkel”. – DIT LIV.
Det handler om at være centreret, men det er vi jo ikke altid. Så længe du er inden for din livscirkel, kan du navigere rundt, som hvis du udsendte tre ekkolod signaler, de melder alle tilbage hvor tæt du er på muren – cirklen, derved kan du korrigere så du kommer ind til midten. Er du uden for din egen livscirkel vil signalerne ikke komme tilbage i forhold til din egen mur, men måske i forhold til andres mur og mening. Du kan udenfor mærke om det er mere eller mindre DÅRLIGT og HÅRDT. Indenfor kan du mærke – føle om det er mindre eller mere GODT.
Jeg kan hjælpe dig, ved at tænde eller skrue op for dit indre SJÆLS LYS med en sjælskontakt healing kombineret med en anden behandling. Så du kan finde hjem.
Du skal jo ikke LEVE ANDRES LIV

IMG_9931