NU er det rigtige tidspunkt:

Kontakt med de afdøde

Jeg laver ikke kontakt til de afdøde, MEN jeg SKABER KONTAKT mellem klienten og DE AFDØDE, eller deres hovedsjæle, monade sjæle. Så det er DIG der møder den du søger, og her kan der så færdiggøres ????

Nogen gange er det muligt at opleve hvordan den anden oplever og måske har oplevet tingene. Bla. hvorfor I misforstod hinanden i forskellige situationer. Eller hvorfor det var så godt.

Alt efter om de er kommet hjem til den åndelige verden, eller de stadig hænger fast hernede som en slags “SPØGELSE” kan vi modtage de ting de gerne vil videregive til os, inden de er klar til at komme videre, og vi kan så hjælpe dem hjem. Vi kan også hjælpe dem, med at færdiggøre eller HELE, de ting de ikke nåede at få styr på hernede. Selvmorderen hvor livet var blevet for tungt, hænger grundet tyngden. Trafikofret kan hænge fast grundet at de ikke nåede at forholde sig til det der skete. De personer der har levet et tungt liv, alkohol, narko, vold, mangel på kærlighed. Ja de heales -HELES og hjælpes videre.

Fælles nævneren: Det knuste eller sårede og forvrængede hjerte bliver healet – HELET. De rejser så videre i deres cyklus.

I enhver er der et hjerte, nogle er blot pakket ind i flere skaller end andre.

De andre sjæle der kommer af den samme hovedsjæl vil mærke en forandring i deres liv, når en hængende sjæl hjælpes hjem. De HELES på områder hvor alskens terapi blot har været at sætte plastre på.

Jeg vil blot afslutte med at sige at jeg har verdens bedste arbejde. Det at gøre andre mennesker hele og glade.

Ring 40117573 og bestil en tid.