NU er det rigtige tidspunkt:

Sødme og sukkersyge.

Sukkersyge er en ubalance i indtagelsen af sødme og ærlig livsglæde i personens liv. Hvad byder du dig selv. Det kan selvfølgelig også skyldes kemiske påvirkninger af personen, gifte og giftig medicin.

Jo og hvis vi ser indtagelse af sukker, som en kunstig indtagelse af SØDME i livet, eller et plaster oven på plastret. Ja så hjælper det nok at se sandheden i øjnene. Via REGRESSION – TRANCE at rejse tilbage og ind bag i ens liv, for at se hvor sårene opstod, den skærpede sanselighed. Det er utroligt hvor mange fortrængte oplevelser vi bærer på under alle plastrene. Det gavner at få dem gjort færdig og taget frem i lyset.

Det at spise syre base balance mæssigt rigtigt, og sørge for at imunforsvaret er i top gavner.

Samt sørge for ikke at være i en stresset tilstand.