NU er det rigtige tidspunkt:

Kvinden der flyttede TIL og FRA manden.

Det er jo fantastisk, når man får forløst en skjult følelse der gennem mange år og liv, har ligget og styret en persons liv og gøren.

Det handler om en kvinde der har levet TIL og FRA, med en mand gennem lang tid. Ingen har kunnet se hvad der fastholdt hende, ej heller hende selv. Det måtte jo være en dybere liggende kærlighed ??? Måske ønsket om at blive accepteret for den hun er. Nu kom det: Jeg førte hende i en trance, hvor hun blev ført tilbage til en situation i et tidligere liv, der gav en forståelse og hvor der kunne skabes en forløsning.
Hun konstaterede at have været en mand i skind sandaler og pænt ruskinds tøj, betydningsfuld. Han stod på nogle træstammer, der var halvt ude i vandet og halvt på land. DER VAR FULD SPLITTELSE I KROPPEN. Han så tilbage.. Tæt ved ham var der en smuk kvinde og nogle børn, hvor den ene mørkhårede dreng trådte tydeligst frem. Stivnet og alt for voksen. De stod ved en lignende træstamme, der ligeledes var halvt på land og i vandet. Måske nogle der kunne bruges som en slags båd. Manden tænkte. Jeg har givet drengen alt for meget ansvar. Han var ikke gammel nok til at over tage mandens rolle……. I et nu gled manden tilbage til beslutnings tidspunktet for om han skulle blive og kæmpe, med det der var bag dem i deres liv, og skubbe resten af familien afsted på den simple træstamme båd. Han valgte nu anderledes, så han forlod også stedet. Hvor han satte sig overskrævs på træstammen med den mørkhårede dreng tæt foran sig og resten af familien bag på træstamme båden. De gled afsted sammen og kvinden som jeg havde i trance faldt til ro.
Det er sjældent at jeg vælger at lave om på fortiden, men her skete det af sig selv. Kvinden som jeg førte i trance, forbandt sig til manden i et af hendes tidligere liv. Han røg ned i en slags dagdrøm, hvor han skammede sig over at have taget et forket valg, hvor efter han har lavet sit valg om. Om han var død og det blot var hans sjæl vi mødte, eller om resten af familien var det, er egentlig ligegyldig i denne her situation.