NU er det rigtige tidspunkt:

DNA blokeringer

Det er godtnok nogle voldsomme ting, jeg får lov til at arbejde med. Jeg fik den anden dag lukket op for en helt ny indfaldsvinkel på blokeringer. Det var via telefonen jeg førte en mand i en trance, hvor han blev ført ind og se, rense og åbne dele af hans DNA blokeringer. Det kan sammenlignes med at den ene streng er forbundet til det guddommelige, Lyset eller Kilden. Den anden er i bunden symbolsk forbundet til Moder jord, materien de jordiske ting.IMG_0717

De tværliggende strenge er som elektriske lamper der lyser mere eller mindre i takt med renheden, når energien glider frit, i hver sin farve nuance. ( Forskellige aspekter af livet.). Når der er mørke klumper, blokeringer i trådene, kan man opleve at strømningerne finder andre veje og dermed kører baglæns. Som på en trailer hvor stelkablet er defekt. Når man blinker, lyser måske både blink og baglygten svagt, ukontrolleret. Man kan sige på betingelse af.  Så har du noget vi skal have kikket på, må du ringe og bestille en tid. mob. tlf.40117573