NU er det rigtige tidspunkt:

Claus’s behandlinger af Majbritt Larsen’s familie med LYSET mm.

Horsens messe 2021:

Jeg har lært, at kende Claus igennem en nær veninde. En morgen vågner jeg op og har drømt, at jeg skulle have Claus til at hjælpe mig, på det tidspunkt kendte jeg ikke Claus. Jeg havde på grund af stress fået problemer med min lever og det var gået en del ud over den, samtidig var jeg frygtelig træt hele tiden, som også hørte leveren til. Jeg tog derfor på messe, for at se hvad det gik ud på, det Claus arbejdede med. Jeg gik hen og fik en behandling af ham, han vidste ikke, hvad det var jeg skulle have behandling for. Da jeg sad i stolen og han begyndte behandlingen på mig, kunne mærke at jeg blev revet i leveren. Jeg gik derfra og tænkte, hvad der mon ville ske senere. Jeg tog hjem og om natten skete der noget, som er uforklarlig. Da jeg vågnede næste morgen, var jeg driv hammerne våd i venstre side. Først troede jeg, at jeg havde tisset i sengen, men kunne ikke få det til at passe, da det var længere oppe og at det kun var i min venstre side at jeg var våd. Det viste, at jeg havde fået en kraftig udrensning, af min lever og samtidig forsvandt min træthed. Det var en fantaktisk behandling og det viser bare, hvor dygtig han er. 

Med på messen var også min søster og min datter. De fik også en behandling. Heller ikke her vidste Claus, hvad problemer de havde. Min søster var for nogle år siden, ca.7år siden, slået ned og havde fået brækket hendes skulder. Hun har været ved læge med det mange gange, da hun havde rigtig mange smerter i den. Lægen kunne kun sende hende til fys, hvor hun havde fået op til flere behandlinger, som ikke hjalp hende og samtidig fik hun en del smertestillende medicin. Da hun havde været til behandling hos Claus, siger hun om aften: Det er helt fantastisk, jeg har ikke nogle smerter i min skulder og hun har ikke haft det siden. Noget af en befrielse for hende og kan ikke takke Claus nok.

Min datter havde problemer med sit håndled. Hun havde været ved læge, som ikke kunne gøre noget ved det og sendte hende videre til en skanning på hospitalet, hvor de heller ikke kunne finde noget. Hun fik en behandling af Claus, hvor der under behandlingen blev rykket i håndleddet og dagen efter var hendes smerter også væk. 

Foredrag med Claus:

Efter behandlingen ved Claus, tog jeg med ind og hørte hans foredrag. Her kom jeg i en trance, der førte mig hen, hvor jeg fik min lever renset af solen, det var måske en virkning af det, det der skete om natten. Samtidig fik jeg svar på et spørgsmål, som jeg havde gået med i mange år. Det var en kæmpe stor oplevelse. Kæmpe skulderklap til Claus

Viborg messe 2021:

Min søster og jeg tog til messen i Viborg, hvor vi var inde og få en behandling, hver af Claus. Min søster havde for ca. 20 år siden, været uheldig at brække foden og blev operaret i den, hun fik sat en plade og skruer ind i foden. Hun har tit klaget over smerter og kulde i foden og snakkede om, at hun ville se, om hun kunne få opereret pladen ud igen, da den generede hende rigtig meget. Hun fik igen en behandling af Claus og siden har hun ikke haft smerter eller kulde i den.

Jeg havde været buret rigtig meget inde i mig selv, siden min mand kom til skade i 2009 og for 3 år siden fik han dianosen dement. Det gjorde, at jeg hele tiden var bekymret for ham, da hans demens kom af blodpropper og hjerneblødninger. Jeg gik meget i mig selv på en rigtig dårlig måde, og satte alle mine behov til side. Jeg fik en behandling af Claus. Her oplevede jeg, at jeg sad i en kæmpe rød ballon, som Claus fik sprunget og som gjorde, at jeg blev fri og lever i dag et liv der også handler om mig. Jeg tager nu med til mange af de ting, som jeg havde valgt fra før. 

Brande messe 2021:

To af vores børnebørn og jeg tog til messe i Brande. Vores ene barnebarn på 20 år, kunne også godt tænke sig en behandling af Claus. Da hun var færdig med behandlingen fortæller hun mig, at det trak i hendes fod og det var ligesom om, at det gav en knæk. Hun er for nogle år siden, faldet ned at nogle trapper og lige siden døjet med ondt i foden. Hun har fået foden røntgenfotograferet, da hun faldt, da de troede at den var brækket. Jeg sagde til hende, at det var godt hun syntes om behandlingen af Claus. Nogle uger efter fortæller hun sin mor, at hun faktisk ikke har haft ondt i foden, siden hun havde fået den behandling af Claus. Der skal lige siges, at hun arbejdede som tjener og stod rigtig meget på foden, som gjorde, at hun tit havde ondt i den. Jeg havde helt bevidst ikke spurgt ind til hende, da jeg var bange for, at jeg kunne lægge ordrerne i munden på hende. Hun har tit snakket om Claus og sagt til hendes mor, at hun syntes, at hun skulle få en behandling af Claus.

Det andet barnebarn jeg havde med er 13 år. Han havde meget svært ved at sige fra. Hver gang nogle spurgte ham, om han ikke lige kunne gøre det for dem, var hans svar altid ja, også selv om han ren faktisk ikke have lyst til det, derfor blev han hurtig udnyttet. Derfor fik han en behandling af Claus. Han lærte, at få sagt fra og samtidig forsvandt han angst for mørket. Han kunne ikke gå udenfor i mørket alene, men det er forsvundet nu.

Foredrag med Claus:

Bagefter var vi inde og høre Claus foredrag. Her kom jeg i en trance, der førte mig tilbage til et tidligere liv. Det var helt fantastisk og det gav igen svar på et spørgsmål, som jeg har gået med i flere år. Jeg havde været slave i det liv, og da jeg gik imod det de ville, have jeg skulle gøre, blev jeg sat i et fangehul, hvor jeg var lænket fast. Jeg har tit følt, at jeg var lænket fast. Da jeg spurgte om, hvordan jeg kunne komme fri, kom der en engel/fe og befriede mig, og det kunne jeg mærke fysisk bagefter og jeg har følt mig fri lige siden.

Claus behandling af vores tredje barnebarn.

Her er tale om en egentlig selvtillid og selvværds behandling. Kombineret med lyset

Behandling den 4-1-2022:

Her er igen en virkelig historie omkring Claus behandlinger, som gør, at ikke et øje er tørt, især ikke som bedsteforældre.

Vores tredje barnebarn på 13 år, har gennem hele hans liv haft mange udfordringer. Både gennem daginstitutioner og skoler er han blevet svigtet, og der er ikke blevet set på ham, men tolket i stedet for, at se på hans behov. Han blev sat i speciel børnehave og skoler, så hans liv har været meget utryg for ham. Han har sat et skjold op, for ikke at kunne mærke sig selv. Da han var omkring de 3 år, bliver hans forældre skilt og han står stille i et års tid. I den skole han går i nu, vil de igen sætte ham i en speciel skole, da de mener, at han ikke er god nok, til bare at være i en støtte klasse. Vi fik derfor Claus til at give ham en behandling, da vi mente at det kunne hjælpe ham. Han blev lagt ind på en seng, så Claus kunne lave en behandling på ham, men han var så meget ude af sin krop, at han farede rundt i sengen og lagde sig under sengen. Efter en behandling af Claus så vi en dreng, der er blevet rigtig glad, gav udtryk af, at han tænkte mere på andre, det har han ikke vist før. Da behandlingen var færdig, gav han Claus en knuser, som han normal ikke gør, hvis han ikke kender dem, og giver normalt ikke mænd knus, da han har haft dårlige oplevelser med dem. For 3 år siden var han og hans mor på krisecenter, som også har gjort ham utryg angående mænd. Vi oplevede, at Claus foruden at være kanon dygtig også har den tålmodighed, som mange børn har behov for. Det som har været rigtig godt er, at Claus tager ud og giver behandlinger, da det kan være mere trygt og rart for vores barnebarn.

Behandling den 5-2-2022:

Vi valgte, at Claus skulle give ham behandling nr. 2 og vi skal da lige love for, at også denne gang skete der noget som er helt utroligt. Han åbnede sig rigtig meget og kom mere med på banen. Jeg skulle køre dem hjem og han plejer, at sidde stille og kigge i sin mobil, imens vi kører, og er meget svær at få kontakt med under hele turen. Men lige pludselig siger han, mormor jeg sidder og kigger på YouTube. Jeg vender mig om til ham og siger, at jeg ikke har spurgt ham om, hvad han lavede. Han kigger på mig og siger: Mormor jeg havde bare lige lyst til, at fortælle dig, hvad jeg så, jeg var lige ved at tabe kæberne. Han fortæller mig også, at han gerne vil med ud i bådene i Djurs sommerland til sommer. Han har aldrig villet med ud i bådene i sommerlandene, da han har været rigtig bange for dem. Jeg siger til ham, at hvis han gør det, må han få den største is han kan spise, og han svarer mig med. ”Den is skal du komme af med mormor”. Han har også skulle have hjælp til at lære, og nu gør han det uden hjælp. Hvis vi har spurgt ham om han ikke lige kunne hjælpe til, har han ikke kunne huske det, nu skal det bare siges en gang og så husker han det. Han har heller ikke været så god til, at fortælle os, hvad han mener om os, nu siger han tit, jeg elsker dig og ringer for at høre, hvordan vi har det, det er meget store ord for ham. Også denne gang måtte Claus’s tålmodighed sættes på prøve. Mens Claus behandlede ham, sneg han sig væk fra sengen og ud på badeværelset, men Claus fulgte med og gjorde behandlingen færdig. Han har begge gange ikke kunnet ligge stille, da der var uro i hans krop og derfor ikke kunne koncentrere sig i ret lang tid. 

Behandlingen marts 2022:

Vi valgte, at Claus skulle give vores barnebarn den 3. behandling, da han gerne skulle kunne hvile i sig selv. Vores barnebarn blev igen lagt inde på sengen. Vi var meget spændt på, om Claus stadig skulle rende efter ham under behandlingen, som han havde gjort de første to gange. Men denne gang lå han på sengen under hele behandlingen, dog urolig men blev liggende. Efter Claus behandling, mærkede vi rigtig tydelig, hvor meget de tre behandlinger havde gjort ved ham. Vores barnebarn havde svært ved, at være social med mange andre børn, han gik kun hen til dem, han var tryg ved. Nu spiller han på hans ps4, sammen med både nogle drenge fra hans egen klasse og nogle fra hans fætters klasse, og han griner og råber og hygger sig meget. Han låner bøger fra biblioteket, som er svære at læse, men klare det tæmmelig godt. Han har været langt bag ud i klassen, men skal da lige love for, at han er kommet godt efter det. Han er blevet en rigtig glad dreng, som snakker rigtig meget nu og fortæller rigtig meget og er god til at sætte ord på det han føler, takket være Claus. Han skal til at skifte skole efter sommerferien og han glæder sig rigtig meget til det. Det gjorde han ikke før, da det helst skulle være det han var vant til. Vi er rigtig positivt på hans nye skolestart. Vi har dog valgt, at han skal have en behandling af Claus inden han starter i hans nye skole. 

Samme dag fik jeg også en behandling. Jeg var rigtig meget svimmel, træt og kunne ikke mærke min venstre side. Jeg havde været ved læge og hun mente, at det kunne være følger af Coronaen, men hun var meget usikker på det, da jeg havde det rigtig dårligt. Derfor ville hun have, at jeg skulle have min hjerne scannet meget hurtigt. Claus spørger, om han ikke lige skulle give mig en behandling, så det gjorde han så.  Da jeg havde fået behandlingen og rejste mig, var min svimmelhed væk og jeg kunne mærke min venstre side, han er bare hel fantastisk, og sikke et overskud han har. 

Claus spørger min mand, om han ikke også skulle have en lille behandling, nu hvor han var her. Det Claus ikke vidste, er, at min mand har col. Og bliver derfor hurtig forpustet. Min mand tager imod tilbuddet om behandlingen, men har meget svært ved at koncentrere sig, på grund af hans demens, men alligevel formår Claus at give ham den lille behandling. Hver mandag kommer der en fys, og træner ham herhjemme og den kommende mandag, da hun går i gang med at træne han, siger hun, ”hvad er der sket med dig, jeg syntes ikke du puster så meget i dag”, jeg fortæller hende, at han havde fået en behandling, så det var derfor han ikke pustede så meget. Jeg syntes det er helt fantastisk, at hun kunne mærke det og kommentere det, uden vi havde snakket om det. Endnu et skulderklap til Claus.  

Silkeborg messe maj 2022:  

Min datter og jeg var på denne messe, og skulle selvfølgelig have en behandling af Claus. Min datter kom ind til ham først. Hun var væltet på cykel, havde fået et psykisk chok og havde fået meget ondt i skulderene og havde det rigtig dårligt indvendig, hun havde endda fået det sådan, at det sortnede for hende og hun faldt. Claus gik i gang med behandlingen af hende, og mens hun sad der, kunne hun mærke et ryk i hendes skulder. Bagefter havde hun det helt fantastisk, og hendes smerter i skulderene var væk. Jeg selv var konstant træt og havde svært ved, at holde mig oppe, jeg sov rigtig meget. Claus begyndte på behandlingen og fortalte mig, at min energi fløj ud af begge mine fødder og at det normalt skal ind af den ene fod og ud af den anden. Efter hans behandling fik jeg min energi igen og har haft den siden.

Hvis man skal gøre noget godt ved sig selv, skal man tage og høre hans foredrag. De er altid spændende og han er fantastisk til, at man kan forstå det han snakker om. Han bruger også det, at man får en smagsprøve på, det han kan og det er ikke småting.

Det der er fantastisk ved hans behandlinger er, at man sidder på en stol eller ligger ned og at man bare skal lukke øjnene, resten af behandlingen styre han selv. Selv dem der har svært ved, at blive rørt ved kan få denne behandling og have det godt bagefter. 

En anden ting der er godt ved Claus er, at han er stille og rolig, har altid et smil på læberne, har en kæmpe tålmodighed og man føler virkelig, at man bliver taget sig rigtig godt af. Det er en person som man virkelig har tillid til. 

Vi ved simpelthen ikke, hvordan vi skal kunne takke Claus nok, for det han har udredt for os. For os er han mere en fantastisk superhelt. Vi er så taknemlig for, at han har hjulpet os, så meget, at han har givet os en rigtig glad dreng, som viser så meget fremgang. Vi voksne har nyt godt af hans behandlinger. Vi ved ikke, hvad vi skulle have gjort uden ham. Kæmpe skulderklap til ham fra os alle der har været under hans behandlinger (vinger). Tak for, at vi har lært dig at kende.