NU er det rigtige tidspunkt:

Afhypnose

AFHYPNOSE. Vi er hele livet blevet påvirket og hypnotiseret af andre og deres meninger. Vi er også fyldt med dårlige oplevelser, ting der ikke er lykkedes for os, samt halve historier. Ja ofte situationer der BRAT stoppede, hvor vi kom i en slags chok tilstand.

Alt dette bør renses ud, der bør laves en kraftig hoved rengøring både i de faktiske oplevelser, det du mentalt har oplevet i situationen og måske aller vigtigst i dine følelser. Det er typisk i dine følelser der sidder nogle “Hårdknuder” af forskellig slags angst. De træder helt automatisk frem, når blot en af faktorene opstår, af dem der var tilstede, da de blev skabt. DE SKAL OPLØSES. Tænk hvis nu du bærer på begrænsninger omkring RIGDOM – RASKHED – SUNDHED – SELVTILLID – SELVVÆRD – OMSTILBARHED