NU er det rigtige tidspunkt:

DEEKSHA er en energioverførdsel

Du sætter dig afslappet i en stol. Jeg holder hænderne i en tragt form over hovedet på dig. Åbner din modtage evne for nye tilstande i dit liv, ved at røre dig kortvarigt to steder på din pande og aktivere pandelapperne. Herefter fortsætter jeg med at holde hænderne over dit hovede. Du vil typisk kunne mærke det som at stå i et vandfald og blive gennemstrømmet inden i og uden på af den rene livsenergi. Jeg plejer at sige, af små glade smileys celler, der får alle de celler de møder til at åbne sig for også at blive glade, når de er klar.

Det at se andre og sigselv med hjertet frem for med frygten.

DEEKSHA er en energioverførdsel som gives gennem krone chakra… energien hjælper dig til at leve ud fra dit autentiske selv, idet den tænder aktivitet i de centre i hjernen, som har at gøre med kærlighed, medfølelse og glæde:-))
Jævnlig modtagelse af deeksha, kan medføre at du tager et kvantespring i din udvikling og bliver sat fri af sindets evige tankespind…. ♥

DEEKSHA er en ren uspaltet guddommelig energi, der ikke danner domme. Der er ikke noget med om den, du, det du gør eller har gjort  er godt, dårligt, feminint, maskulint, mørk, lys DET ER BLOT. Det bygger på ones energien. Alt hænger sammen.