NU er det rigtige tidspunkt:

Gennem kriser og begrænsninger

Jeg hjælper dagligt folk gennem kriser og begrænsninger, enkeltvis og i grupper. Det gøres ofte på SANSECENTER.DK i Fredericia, i Ebeltoft og i Stor København. Ofte føres folk i en meditativ trance, hvor de selv kan se ind bag sløret. Her kan gamle traumer opløses og vejen frem bliver fundet. Der er ikke det der ikke kan ændres. Energierne kommer i balance. Det er tit ufærdige situationer i NU livet, ofte i tidligere liv, og ind imellem livene. Rejsen kan også gå til de energier der ligger bag, det der sker lige nu, måske bag selve eksistensen. Jeg gør dig clairvoyant, indtil du med både krop, sind og ånd har samme oplevelser og kan gøre tingene færdige og hele. Hårknuden af angst slippes. Du kan også møde afdøde mm. og finde ro med det og dem.