NU er det rigtige tidspunkt:

Udlever du din egen sjælskærne eller andres.

Vi bliver født med en sjælskerne og nogle fysiske evner så vi kan leve. Spise, sove og skide. Ja selvfølgelig mange flere. Meningen er så at vi op gennem livet skal lære mange flere.
Det er de færreste der bliver født af to forældre som har en sjælskerne, indendisk med ens egen. Derfor starter vi med at flytte vores fysiske adfærd hen imod vores mors, så vi opnår en positiv tilbagemelding på det vi gør. (Og den vi er).
Problemet er nu at vi fjerner os fra vores egen, og mister evnen til at føle hvad der er rigtigt og forkert for os selv. Vi tillærer os, måske ligefrem en kunstig følelse af hvad mor syntes er rigtigt og forkert. Ja og skal vi også have fars og andres gunst, går det først helt galt.
Det går selvfølgelig først helt galt, hvis også mor lever hendes mors og andres liv..
Så kan vi leve af bekymringer og tvivl, samt indbildskhed.
Behandlingen er at du bliver ført i en trance, der så starter med en Sjælskontakt healing, efterfulgt af en oprydning og færdiggørelse af situationer i din barndom, evt tidligere liv og indimellem samt bagved. Du kommer til at se lidt af hvad din fremtid byder på. Jeg slutter af med at lave en slags hypnose, hvor du efterfølgende får nemmere ved at vide hvad der er rigtigt for dig. Lettere ved at sige ja og nej samt at sætte handling på. Det gør så at alt den energi du har brugt på ikke at vide hvad du skulle, bliver frigivet til at gøre det rigtige for dig.

IMG_9929