NU er det rigtige tidspunkt:

Forfatter-arkiver: admin

Program 2022

De aktiviteter der ikke er beskrevet med andet STED foregår på SANSECENTER.DK Kolding Landevej 24 7000 Fredericia. Den almindelige Spirit aften den første mandag i måneden holder pause…… SPIRIT aften for DE ERFARNE ROTTER er den 3. onsdag kl. 19 i hver måned undtagen juli og december. Ons. ??. september 2022 kl.19  SPIRIT aften. Erfarne rotter. Denne aften bliver flyttet ... Læs mere »

BACK TO NATURE Trommer og sanselighed

Back To Nature. Trommer og sanselighed. Kommer snart ? Søndag kl. 13-17 Karlstrup kalkgrav. Vi mødes ved parkerings pladsen Karlstrup Lake Silovej 3 2690 Karlslunde Vi går ned til åndehullet, nyder medbragt mad, hygger, har det sjovt, mediterer og laver trommerejse. PRAKTISK INFORMATION Tag tøj på som på en skovtur med lidt picnic. Medbringe madpakke, sidde eller liggeunderlag og eventuel ... Læs mere »

Kvinden der flyttede TIL og FRA manden.

Det er jo fantastisk, når man får forløst en skjult følelse der gennem mange år og liv, har ligget og styret en persons liv og gøren. Det handler om en kvinde der har levet TIL og FRA, med en mand gennem lang tid. Ingen har kunnet se hvad der fastholdt hende, ej heller hende selv. Det måtte jo være en ... Læs mere »

Sødme og sukkersyge.

Sukkersyge er en ubalance i indtagelsen af sødme og ærlig livsglæde i personens liv. Hvad byder du dig selv. Det kan selvfølgelig også skyldes kemiske påvirkninger af personen, gifte og giftig medicin. Jo og hvis vi ser indtagelse af sukker, som en kunstig indtagelse af SØDME i livet, eller et plaster oven på plastret. Ja så hjælper det nok at ... Læs mere »

DNA blokeringer

Det er godtnok nogle voldsomme ting, jeg får lov til at arbejde med. Jeg fik den anden dag lukket op for en helt ny indfaldsvinkel på blokeringer. Det var via telefonen jeg førte en mand i en trance, hvor han blev ført ind og se, rense og åbne dele af hans DNA blokeringer. Det kan sammenlignes med at den ene ... Læs mere »

BACK TO NATURE Aldershvile Bagsværd Sø

BACK TO NATURE “BEMÆRK”  Nyt sted. søndag 27. september 2015 kl. 13-17. STED Aldershvile Slotspark og Ruin 2880  BAGSVÆRD LIVSGLÆDE er TEMAET Skønhed, lethed, leg og munterhed vil præge timerne. Du vil komme til at få en søndag eftermiddag, hvor du vil opleve nærvær og frihed. Der sker rigtig meget omkring det at nyde naturen og dens bevidstheder. DET AT ... Læs mere »

Udlever du din egen sjælskærne eller andres.

Vi bliver født med en sjælskerne og nogle fysiske evner så vi kan leve. Spise, sove og skide. Ja selvfølgelig mange flere. Meningen er så at vi op gennem livet skal lære mange flere. Det er de færreste der bliver født af to forældre som har en sjælskerne, indendisk med ens egen. Derfor starter vi med at flytte vores fysiske ... Læs mere »

Indenfor eller udenfor din “livscirkel”. – DIT LIV.

Indenfor eller udenfor din “livscirkel”. – DIT LIV. Det handler om at være centreret, men det er vi jo ikke altid. Så længe du er inden for din livscirkel, kan du navigere rundt, som hvis du udsendte tre ekkolod signaler, de melder alle tilbage hvor tæt du er på muren – cirklen, derved kan du korrigere så du kommer ind ... Læs mere »