NU er det rigtige tidspunkt:

Regression eller hypnose forløb.

Regression eller hypnose forløb. Jeg bruger den fælles betegnelse TRANCE, hvor næsten alt kan lade sig gøre.Trancen er en tilstand alle kan komme i. Det er den vi er i hver gang vi falder i søvn og vågner op, den tilstand hvor vi har vores klare drømme. Vi bevæger os også i den, når vi er i rem søvnen i løbet af natten, i forhold til dyb hypnose, som ikke alle kan komme i. Dette skyldtes ofte at personen er angst for at give slip på kontrollen.Jeg har en Master Hypnose uddannelse bag mig og ejer ikke tvivlen på om jeg kan få dig i denne tilstand, det ved jeg, at jeg kan. Men om du er åben og modtagelig for at se og opleve noget, er afhængig af hvem du er. Har du blot ind i mellem drømme, vil dette sandsynligt også være nemt for dig. Ellers kan det kræve jeg laver en motivation i første omgang. De fleste har dog nemt ved det første gang. Det kan dog være at det opleves anderledes end du har forventet.

Jeg bruger de blideste teknikker til sikkert at føre dig ned i den afslappede tilstand, hvor der er åben til din underbevidsthed og en højere bevidsthed. Denne tilstand vil du nu bevæge dig lidt op og ned i, alt efter hvad vi skal ind og lave.

Dette laver jeg i et samarbejde med din underbevidsthed, som ved hvad lag de forskellige ting ligger i.

Din bevidsthed vil normalt være ført i en tilstand hvor tvivlen er lagt i en slags dvale tilstand, for dog stadig at være en slags alarm funktion.

Jeg vil ikke kunne få dig til at gøre noget du ikke er klar til, eller ønsker.

Jeg vil dog kunne motivere dig til at åbne dig for de ting der vil være gode for dig og ikke skadelige for andre. I overensstemmelse med de universelle love.

I nogen tilfælde gælder det blot om at få de enkelte lovmæssigheder til at stå hen over hinanden. At finde en fællesnævner for dem og dit ønske.

Du vil til enhver tid have din tale med, og evnen til at sige at du ønsker en pause eller vil stoppe, og det er min fornemmeste opgave at efterleve. Jeg vil straks tælle dig ud til alm dagsbevidsthed.

Grund princippet i Regression er at føre dig tilbage til de halv færdige oplevelser der ligger i din fortid, for her at gøre oplevelsen færdig, både i dine følelser og dit sind, ja og nogen gange i din krops celler, og energien omkring.

Tænk hvis man havde læst en masse spændende bøger uden at læse dem helt færdige. Så vil de blive ved at spøge i vores liv. Det er det der er sket, når vi har været i en oplevelse og pludseligt ikke har turdet eller kunnet holde ud at se mere, for så at lukke af. Vi kan have fået et chok, forskrækkelse eller blot blevet fjernet fra oplevelsen.

Nogen gange kan vi skabe en anden oplevelse af det der er sket, end det vi tidligere gik rundt og troede. Vi kan også ved forståelse frigøre – tilgive situationen, de involverede og os selv, måske af at man tillod at det kunne opstå. Måske også at man kan se hvad man skulle lære, af at det skete – opstod.

Man kan både rejse ud i fremtiden, der hvor det er rigtigt for den enkelte.

Ind i NUET, ja måske at se hvad der ligger bag, eller til grund for problemantikken.

Vi kan så også bevæge os tilbage til da problemet opstod, om det så er fjorten dage siden, eller i barndommen. I et tidligere liv eller ind imellem livene, alt afhænig af hvad ens overbevisninger og opfattelse er om hvodan livet er skruet sammen. Og energierne og bevidsthederne bag.
Jeg vil sige at der ikke er den ting jeg ikke kan føre dig ind og møde.

Om det så er, hvor du har tabt eller mistet din pung, nøgler eller andet.

Ja eller hvor du har brugt dine penge. Ha ha.  Sko og tøj butikker.

Der kan skabes kontakt til afdøde, spøgelser, energier og bevidstheder.

Hvad vi han se, kan vi også hjælpe eller modtage hjælp fra.

Der kan også, hvor det er ok, skabes kontakt til nu levende, hvor der så kan skabes balance og fred.

Jeg arbejder ud fra at vi kun får lov til at se og opleve de ting der er guddommelige i betragtning af at livet skal leves.

Så vi kan kun opleve det der er rigtigt for den enkelte.

Det er selvfølgelig ikke alt der er lige sjovt, men nogen gange skal tingene frem i lyset for at kunne forløses. At ansvaret trækkes hjem.

 

Alt kan forklares ud fra projektions teknik.

Tænk at kunne komme ind og se hvor dine projektioner er henne, og hvis der er lagt på dig. Og hvorfor er der åbent til det ved dig.

Mon ikke det skulle åbne til en endnu større synkronicitet.

I trancen kan jeg også lave en sjæls kontakt healing, hvor der skabes en større kontakt til din egen kerne, altså så du bliver i stand til at søge og leve i overenstemmelse med den du egentlig er.

Jeg er blot nøglen, der som nogen siger, låser op til dit højere selv, eller til din guddommelige vej.

Men det er dig der skal gå den.

Det er klart, at det er smart, når du er i trance og der er åbent til din underbevidsthed og en højere bevidsthed. Her kan tingene virkeligt heales.

Der kan i visse tilfælde ske fysiske healinger af kroppen, organer og kropsdele momentalt eller inden for relativ kort tids forløb.

Der vil også kunne falde andre ting på plads i den fysiske verden, enten ved mennesker og mennesker imellem, samt fysiske ting.

Til tider kommer hjælpen fra andre bevidstheder og lag.

Måske en højere del af dig selv.

Men det vil altid kun være det du er klar til.

Jeg håber at dette vil give en ide om hvad jeg måske kan hjælpe dig med.