NU er det rigtige tidspunkt:

Bilen der blev stjålet

Bilen der blev stjålet, samt benzin kort mm. ved besøg i huset.

Jeg fører tre personer i trance samtidig.

Det er en stærk og voldsom oplevelse, jeg gør dette, fordi det er tre personer der før har prøvet at blive ført i trance. Den ene er den frarøvede.

De ser at det er to mænd, en høj og ret fri, samt en ikke så høj noget nervøs, de ses stå ude foran terrasse døren, hvor de står og ser ind på den sovende kvinde i sofaen. De går så ind af bagdøren, gennem køkkendelen. Her bliver den lille stående i skjul af rum adskillesen. Den store lister om bag sofaen hen til skrivebordet, herefter om foran sofaen hvor kvinden sover, her fjernes hendes taske, med pung mm. bil nøglerne på bordet tages også med, samt en del frakker, pelse som tilfældigt er fremme for at blive sorteret og rengjorte. Tasken tømmes uden for på terrasse bordet, hvor resterne lå efterfølgerne. Derefter låses bilen op og den skubbes ud af indkørslen og lidt længere henne startes den og de kører væk. De tre i trance ser lidt senere at røverne står ved en tankstation og fylder bilen samt nogle dunke op, via det stjålne benzinkort. Hvor har de koden fra, jo til det spørgsmål ser vi at de tidligere på dagen har siddet i en parkeret bil overfor en benzinstander på vej til Grenå, her filmes kvinden da hun tanker og taster koden. De fulgte så, med en kort afstand efter hende til hendes hjem.
…………
Vi hæver os i fugle perspektiv og ser i hvilket område bilen er nu, det ser ud til at være i Krakær.
Senere findes bilen gemt væk i en lade, hvor manden selv har en bil af samme model, dog en anden farve. Ja og det var i Krakær.