NU er det rigtige tidspunkt:

Angst, for at gå ud, og for næsten alt

Angst, for at gå ud, og for næsten alt.
Kvinden kom sammen med en veninde, da hun faktisk ikke turde gå uden for en dør alene.

Jeg forklarer hende rigtig meget om hvad det efterfølgende med regressions behandlingen går ud på. Samt at hun til enhver tid kan sige at hun gerne vil stoppe.
Jeg fører hende i trancetilstanden. Hun tænker kortvarigt på en situation hvor hun har mærket angsten og fastlåsningen. Hun føres herefter tilbage til hvor følelsen er opstået.
Hun begynder nu at fortælle om at hun leger på loftet med nogle andre børn, indtil det bliver for meget for moderen, som har forbudt dem at lege på loftet, hvor de bor ved en bedemand. Nu kommer forklaringen på den voldsomme angst.
Moderen havde lukket hende nede i en kiste på bedemandens loft. I håb om at få hende til ikke fortsat at lege på loftet. Det virkede. Hun gik i stykker. Vi bearbejdede oplevelsen og hun blev fri.

Så dukkede der en anden voldsom oplevelse op, der var blevet til et voldsomt dagligt marrerit. Hun spurgte om jeg kunne hjælpe med den.
Hendes søn er druknet i voldgraven i Fredericia. Er det mord eller en ulykke. Politiet fandt aldrig svaret.

Nøj hvor jeg svedte, især ved om det var rigtigt at gå ind i.

Jeg spørger op til om det er noget jeg skal gå ind i, svaret er ja, hvorfor skulle hun ellers komme til dig.

Vi bevæger os tilbage til hun sidst så ham.

Her lånte hun ham 200 kr. Som hun senere følte en kraftig skyld over at have lånt ham. Så det nærmest er hendes skyld.
Det første vi så var at han på sin cykel smuttede ned på et værtshus, vi kunne se nogen af dem der var der, og drak nogle enkelte øl sammen med ham. Han forlod senere dette sted og smuttede til det næste, her kunne vi ikke få lov at se hvem der var tilstede. Senere så vi ham slingre derfra og ned af stien langs volden, han var ikke i stand til at køre på sin cykel. Pludselig gled han ned af siden på volden. Desværre var han alene så ingen så ham. Før han senere blev fundet død.
Moderen var enormt skyldtynget.
Forløsningen kom da jeg pludselig skulle spørge hende om politiet fundet hans pung og indhold.
Hun erindrede nu at politiet havde noteret at han havde 140 kr. i sin pung. Altså det var ikke hendes udlån af penge, der havde dræbt hendes søn.

Hvor har jeg et “spændende” job.

Hardu noget vi skal arbejde med. Ring og bestil en tid 40117573