NU er det rigtige tidspunkt:

Skal jeg gå fra min mand eller kone

Skal jeg gå fra min mand eller kone, spørges jeg om.

Nej for så havde du ikke spurgt. Så der er noget I ikke er færdige med.  Men det kan være at du iler hjem, når vi har været inde og se lidt nærmere på det. Det kan også være at du er afklaret på at skulle videre.

Det er ikke mig der bestemmer det for dig, jeg lader dig se bag facaderne i dit liv.

Først ser vi på hvad der går galt. Hvad der er af trigger punkter og hvor fra du bærer disse ømme punkter. Med REGRESSION bevæger vi os ind og færdig gør disse, frigør ðem. Det kunne være noget med at føle sig tilsidesat som barn, når den voksne snakkede med en anden. Det kan også være angsten for at miste, og mange andre ting.

Hvis du er åben for at vores sjæl har levet i en anden krop i et tidlige liv, ja så ser vi på det. Hvilke tidligere liv i måske har haft sammen. Hvordan de var, og hvordan de sluttede.

Den typiske er at den ene er gået hjemmefra, enten på arbejde eller manden skulle være soldat, hvor vedkommende har endt sine dage. Så personen kom ikke hjem. Det efterlader både en vrede og angsten for at miste og blive forladt.

Vi bærer alle på så mange små tændsatser, fra sårede oplevelser.

Bestil en tid på 40117573 og få dem frigjort.

Hvis det er muligt, lader jeg dig møde modpartens sjæl eller hovedsjæl.

I den mildeste form at sige nogle ting til vedkommende, som har været svære at få sagt.

Hvis der er åbning for det, lader jeg dine sanser flyve over i modparten, hjor de lægger sig parallelt med personens, uden at lave indflydelse (minus VUDOO ). Nu får du muligheden for at opleve hvordan den anden oplever dig og det du siger til vedkommende. Herefter kan personen svare dig tilbage. Her får du fornemmelsen for hvad personen ønsker at sige, og hvad vedkommende reelt får sagt. Herefter flytter jeg dine sanser tilbage i dig selv, hvor du så høre det sagte på din måde, som ofte ikke er det samme. Det kan så gentages. Du har nu koden for at kunne sige og forstå det sagte.

Du vil nu vide om der er en dyb kærlighed der skal passes på og plejes. Eller om det i sin tid har været et valg ud fra din gamle sårede og indbildte personlighed.

Nu er tiden til at komme hjem og mærke efter.

Du vil nu ret hurtigt blive helt afklaret om hvad der er rigtigt for dig og jer.

………

………