NU er det rigtige tidspunkt:

Migræne

Jamen migræne kan da også i mange tilfælde frigøres. Det kræver at man er villig til at komme ind bag forhænget og se sandheden om hvad det er der har lagt et “krampagtigt” låg på.

Der kan ligge mange historier bag migrene, men fælles er det ofte noget man ikke har turdet vedkende sig, men har holdt tilbage, krampagtigt. Dem jeg har arbejdet med har fået det bedre efter første gang, men det bør behandles af flere gange. Læs mere under behandlingsformen REGRESSION.

 

Jo og hvis vi ser indtagelse af sukker, som en kunstig indtagelse af SØDME i livet, eller et plaster oven på plastret. Ja så hjælper det nok at se sandheden i øjnene, samt at spise rent syre base balance mæssigt. Det er utroligt hvor mange fortrængte oplevelser vi bærer på under alle plastrene.