NU er det rigtige tidspunkt:

Skod cigaretterne

Skod cigaretterne i et syltetøjsglas, luk låget tæt hver gang. Skulle der af en mærkelig grund opstå trangen til en smøg, åben let på låget, og vupti er trangen væk igen. ( Denne metode er gratis. )

Selvfølgelig laver jeg også hypnose samt frigørelse mod rygning. Her ses der dybere på hvorfor cigaretterne har plads i den enkeltes liv, er der noget man ikke kan rumme, eller er det bare hygge og pauser……  Dette frigøres….. det kan også være en dum vane. Via REGRESSION ser vi tilbage på hvorfor du ryger, men med den voksnes øjne. Vi fortsætter til vi har forløst alle årsagerne og forstået at det var noget der var engang, men ikke høre dette moderne menneske til. Med hypnose indkoder vi nogle ønske tilstande.

Cigaretterne gøres rigtig ulækre og afskyelige….. så det føles lækkert og tjekket at være fri.

RING 40117573 og bestil den første tid.